Arta si Cultura


Arta si Cultura ( 56 )


motif gallery
mobilier pictat manual, decoratiuni interioare unicat, ceramica italiana originala
Portal cultural
Aici se intalnesc toate siturile culturale. Forum si grup de discutii culturale si informatie culturala.
Colectia de metafore
Colectia de metafore si citate celebre, poezie si desen inedite, pagini din istoria rockului romanesc.
arta abstracta,peisaj,portret,icoane
Realizam la comanda lucrari de arta pentru interioare neo,cabane,case de vacanta.Lucrarile pot fi realizate,la cerere,in maniera abstracta,realista,suprarealista,impresionista.Realizam reproduceri fidele dupa tablouri celebre,restaurari rame,auriri.Realizam icoane complexe,scenete religioase pe lemn de tei,in maniera traditionala(tehnica sec XIV-XV).
Rostyle-Brings art into your life
Rostyle- galerie online de arta : magazin de tablouri.Galerie autentica , compozitii unice portrete,reproduceri dupa mari pictori, peisaje , picturi abstracte, natura moarta, colectie impresionanta de rame.Plata online cu credit card.
Goblen
Oferta de goblenuri executate manual, tehnica aplicata " punct cu punct" si inramate. Se pot executa si lucrari la comanda (portrete de familie, peisaje, icoane, tablouri, etc.)
Desenatori
Site de desenat online si galerie virtuala de arta cu desenele utilizatorilor.
Aquadecor: magazin online
SC Intrepid Prod SRL este specializata in productia de obiecte de arta decorativa si aplicata, respectiv de fantani decorative de interior, terarii si acvaterarii din piatra artificiala.Toate produsele noastre sunt unicate si sunt executate manual, dupa o tehnologie proprie, la inalte standarde de calitate. SC Intrepid Prod SRL isi vinde produsele in toata tara, prin intermediul unui magazin virtual cu adresa www.aquadecor.ro. Pentru comenzile direct din galerie, produsul poate ajunge prin posta, direct la destinatar, in max.3 zile, iar pentru comenzile personalizate, in 31-35 de zile de la comanda ferma.
Colectie arta,icoane,bijuteri,samovare,tablouri,bronzuri
www.antikart.ro site specializat in comertul cu obiecte de arta,icoane ortodoxe.obiecte cult,samovare rusesti,tablouri,grafica,litografi,bronzuri,ceasuri,papusi cap portelan,sticlarie,portelanuri,piulite bronz vechi,diverse,consignatie.
Annart - ata si antichitati
Galerie de arta si antichitati ce expune obiecte de suflet spre vanzare. Gasiti la noi tablouri, bijuterii, arta decorativa, statuete,etc.


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap