Legislatie


Legislatie ( 7 )


1
Pandecte Juridice
Stiri, articole si discutii pe teme juridice.
LEGIS-PROGRAM DE LEGISLATIE
LEGIS-un soft juridic complex si performant, un sistem informatic de consultare legislativa, oferind posibilitatea tuturor celor interesati de a fi la curent cu legislatia Romaniei din perioada 1810 si pana in prezent-Monitorul Oficial si Bis, CAEN,COR,CPSA
Legislatia Romaniei si UE la zi
Progame legislative profesionale: LEGIS, EUROLEGIS cu privire la legislatia Romaniei si a UE cu actualizare zilnica, jurisprudenta, achizitii publice, sinteze economice si altele.
Medierea,alternativa ta !
Medierea in Romania,modalitate alternativa de solutionare a conflictelor,legea medierii,profesia de mediator,primul forum din tara despre mediere !
Alege si intreaba 3 avocati sau consilieri juridici
SFAT-JURIDIC.NET este un mijloc comod si accesibil de a obtine orientare juridica in rezolvarea problemelor juridice aparute pe parcursul unui an sau prevenirea altora. Pe parcursul unui an, va oferim posibilitatea de a consulta avocati, consilieri juridici din confortul biroului/casei dumneavoastra, economisind bani si timp. Veti putea primi sfat juridic de la cel mult 3 profesionisti, pentru aceeasi problema. De asemenea, va oferim serviciul de alerta modificari legistaltive.
Infiintari societati comerciale, Cod Caen, Registrul Comertului
Cabinet de avocatura specializat pe infiintari societati comerciale SRL, SA, asociatii, filiale, firme,deschidere(inchidere)puncte de lucru cu autorizatiile necesare, numire/revocare administrator, completare/schimbare obiect secundar/principal, acte aditionale, cesiune parti sociale, majorare capital, reprezentare Registrul comertului, consultanta comerciala pentru firme,asistenta la notariat, redactare contracte. Oferim clientilor nostri consultanta gratuita prin email. Cabinetul nostru de avocatura ofera servicii rapide si de calitate
1


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap