Asociatii si Ong


Asociatii si Ong ( 10 )


1
ARTCC | Asociatia Romana de Terapie Comportamentala si Cognitiva
Organizatie non-profit, non-guvernamentala si apolitica care reuneste un grup de profesionisti interesati de practica si teoria terapiei comportamentale si cognitive.
Acvarist.ro - Acvaristica de la A la Z
Clubul acvaristilor din Romania. Totul despre cresterea si inmultirea pestilor exotici si a plantelor de acvariu. Comunitatea online a acvaristilor romani + galerie cu poze
CAR Mileniul III Botosani
CAR Mileniul III Botosani este o asociatie obsteasca, fara scop patrimonial, non-profit, creata pe baza liberului consimtamant si vointei de asociere a membrilor asociati ai acesteia SI are ca scop: dezvoltarea legaturilor de solidaritate, sprijin si intrajutorare materiala a membrilor sai, prin constituirea de economii si acordarea de imprumuturi.
GRUPUL NATIONAL DE REZISTENTA - ROMANIA
GRUPUL NATIONAL DE REZISTENTA Unitate combatanta anti-coruptie * este o grupare activa , a-politica si non-guvernamentala , care intentioneaza initierea unor masuri practice radicale , in scopul franarii fenomenului coruptiei si tradarii , la nivelul guvernului , ministerelor si comisiilor de control.
AETPA - Asociatia Elevilor Timisoreni pentru Protectia Animalelor
A.E.T.P.A. este o organizatie nonguvernamentala si nonprofit. Dorim sa promovam o mentalitate responsabila si grijulie fata de animale, chiar si fata de cele care nu au stapan. Sediul A.E.T.P.A. se afla in Timisoara. Presedintele asociatiei este domnul Dinulescu Lucian, profesor la Scoala Generala cu clasele I-VIII nr.12
AAR| Asociatia de Algeziologie din Romania | Studiul durerii
AAR | Site-ul oficial al Asociatiei de Algeziologie din Romania cu sediul in Iasi. Algeziologia este o disciplina medicala care se ocupa de studiul durerii si al posibilitatilor de prevenire si combatere a acesteia
Al-Anon Iasi
Situl Grupului familial Al-Anon Confidenta Iasi: Introducere pentru nou-veniti, prezentare a grupului si a programului AlAnon.
Fundatia PACT - Parteneriat pentru Actiune Comunitara si Transformare
Instruire, consultanta si finantare pentru dezvoltarea de proiecte si organizatii comunitare, intreprinderi sociale pentru grupuri si comunitati dezavantajate.
Fundatia ICAR
Fundatia ICAR este o organizatie neguvernamentala inregistrata legal in 1992. Fostii detinuti politici si familiile lor reprezinta grupul principal de pacienti al Fundatiei ICAR.
Asociatia de protectie a animalelor Minis-Arad
Facem un apel iubitorilor de animale sa se implice cat mai mult pentru salvarea lor
1


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap