Utilaje si Echipamente


Utilaje si Echipamente ( 41 )


PROTECTIA MUNCII
echipamente de protectie, masti si filtre, aparate de respirat, autonome, cu furtun de aductiune, costume chimice, costume pompieri, politie, protectie civila, scafandru, casti, manusi, cisme, medicina de urgenta.
Angels Stingatoare
ANGELS SRL ofera: stingatoare presurizate cu pulbere spuma mecanica si CO2 accesorii psi – furtune racorduri tevi de refulare cutii hidranti Verificare, incarcare si reparare stingatoare Ignifugare poduri si sarpante din lemn
RECICLARE DESEURI MATERIAL PLASTIC SI PET
Oferim prese balotat deseuri reciclabile cu forta de presare intre 5-50 tone, la preturi intre 3600-15600 Eu, mori de macinat deseuri din plastic si PET, perforatoare PET,instalatii si linii de reciclare, consultanta in domeniul reciclarii deseurilor.
Fermieri.ro - resurse si program de dezvoltare pentru fermierii din Calarasi
Sistem integrat de sprijinire a fermierilor si a asociatiilor de fermieri din judetul Calarasi pentru cultivarea durabila a terenurilor agricole - site-ul programului.
Magazin Virtual
Scule electrice de mina, Scule pneumatice, Scule cu acumulatori, Aparate de sudura, Pompe, motopompe, hidrofoare, Compresoare, Generatoare de curent, Generatoare aer cald, Echipamente pentru contrucții, Echipamente pentru intretinere spatii verzi, Masini spalat industriale, Echipamente Service Auto, Echipamente cu destinatie speciala, Motoare termice
Ascensoare si Scari rulante
Gama diversificata de ascensoare si scari rulante.
UGUR - Echipamente Frigorifice Comerciale
producator de echipamente frigorifice industriale si comerciale, en-grossist de piese de schimp, lazi frigorifice si congelatoare, vitrine frigorifice si congelatoare orizontale si verticale, piese de schimb, accesorii, consumabile si scule pentru echipamente frigorifice si congelatoare.
ROMVEGA SRL - Automatizari industriale
Traductoare inteligente, indicatoare si automate programabile pentru masurare de nivel, presiune, diferenta de presiune, debit, temperatura si concentratie.
electrozi
electrozi cu invelis rutilic si bazic pentru sudarea otelurilor carbon, inox, fonta, aluminiu.
Case de marcat
Compania noastra este o firma cu capital intern si din 1991 ne ocupam de distributie, service, programari case de marcat fiscale si accesorii. La nou gama de echipamente Activa, in calitate de unic importator, se ofera si solutii informatice,pentru alimentatie publica, comert, prestari servicii, incluzand la cerere cititoare cod bare,cartele de fidelizare, imprimante externe etc. Oferim si toata gama de consumabile si accesorii( role, riboane, sertare, retelistica, etichete, si imprimante,etc) Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplinii obiectivele clientilor nostrii prin calitate superioara = oferita la preturi minime.


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap