Publicitate si Marketing


Publicitate si Marketing ( 62 )


Sub stele
Impotriva minciunii, anti-comunist, nedemonstrativ. Pentru cei ca noi.
Anunturi gratuite
Anunturi total gratuite, fara inscriere, fara restrictii.
marketing, publicitate, promovare, outdoor-indoor
Agentia noastra ofera servicii de marketing, oferite in mod curent de o agentie de publicitate, respectiv: a.) cercetarea de marketing; b.) promovarea vanzarilor; c.) marketing direct; d.) relatii publice. Pregatim strategia de publicitate si conceptul campaniei, alegem suporturile cele mai bune de publicitate si canalele media ce se preteaza tipului de campanie. In acelasi timp, creaza mesaje publicitare, cumpara spatii media si stabileste media planul, organizeaza evenimente speciale si promoveaza conceptul campaniei pe toate canalele neconventionale. Oferim "solutii comunicationale". Spatii publicitare OUTDOOR si INDOOR in Nordul Moldovei pentru: bannere, panouri, casete luminoase, steaguri,etc billboard (4.00x3,0) billboard (5.04x2,38) national road (5.04x2,38) mesh roof top, etc
Editia Speciala - Stirile tale zilnice
Cele mai importante stiri din domeniile Social, Economic, Politic, International, Sanatate, IT, Sport, Monden preluate zilnic din ziarele nationale si grupate intr-o revista speciala a presei. Newsletter zilnic personalizat dupa profilul ales de utilizatori.
Green Leaf
Green Leaf este o agentie de publicitate specializata in servicii de grafic design, web design, corporate ID, fotografie, print si promotii. Intr-un cuvant promovarea imaginii dumneavoastra.Va asteptam!
Arsmedia
Arsmedia este o companie creativa care combina o distincta intelegere a strategiei de branding cu experienta in design si comunicare.
Tv digitala prin satelit
tv digitala prin satelit ...acum la digisat
PROMOTION * advertising agency
PROMOTION ofera un pachet de servicii interesant partenerilor, fie celor care au deja o identitate sau celor care sunt in cautarea uneia........... Spectrul larg al activitatii vine in sprijinul partenerilor cu diferite propuneri: tot ceea ce tine de identitatea brandului, de la naming la strategie.
Drivertising
Societatea DRIVERTISING dezvolta un nou concept media si ofera oportunitatea de a transmite mesaje publicitare unei “audiente captive” in timpul curselor taxi. Un mediu nou si spectaculos care permite transmiterea in conditii de calitate si eficienta a mesajelor audio-vizuale.
Productie publicitara
Interdesign - Companie de productie publicitara: firme luminoase, bannere, amenajari interioare, promoitonale.


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap