Regional


Regional ( 16 )


Portalul vrancean
vrancea : trecut, prezent si viitor
Sighet.Biz - Firme din Sighetu Marmatiei
Ghid afaceri, lista firmelor din Sighetu Marmatiei si Maramures, anunturi gratuite, servici web.
Muzeul Vrancei
Muzeul Vrancei
CraiovaLive
CraiovaLive site-ul oltenilor de pretutindeni
Orasul Botosani
Botosani, Portal botosani, Informatii utile, Promovare, Horoscop, Business, Anunturi, Sondaje, Turism, Cultura, Istorie Botosani, Forum, Traditii, Utile, Financiar, Articole, Economie
Bacau
Bacau.ido.ro este un site de stiri si informatii locale din judetul Bacau. Se detaseaza de versiunile online ale ziarelor locale prin timpul mic de reactie fata de evenimente si prin deschiderea spre aportul adus de comunitatea online bacauana, bacauanii fiind incurajati sa isi publice opiniile pe site. Mai contine si o sectiune de anunturi precum si ''Forumul bacauanilor''.
Brasov Virtual Tour - Brasov 360 - VR Brasov
Brasov Virtual Tur.Harta interactiva si imagini panoramice reprezentand locatii din Brasov si alte zone ale Romaniei.Ghid turistic virtual.
digitalpitesti.ro | un portal pentru pitesteni
Un portal pentru pitesteni forum, inscriere firme pitestene gratuit, informatii actualizate permanent, anunturi, program tv, galerie foto, telefoane utile, livescore
Rosiorii de Vede
Orasul Rosiorii de Vede este situat in partea de vest a judetului Teleorman, in lunca raului Vedea, la 35 km distanta de municipiul Alexandria – resedinta judetului si la 125 km de municipiul Bucuresti. Orasul s-a dezvoltat pe malul drept al raului Vedea, intr-un loc de important trafic comercial datorat trecerii pe aici, inca din cele mai vechi timpuri, a unor importante drumuri, ca “drumul lui Traian” si “drumul oii”. Aceste cai de comunicatie legau Ardealul de Dunare si se intersectau aici cu alte drumuri paralele cu fluvial – drumurile “tintei” si “olacului”, motiv pentru care localitatea a fost cunoscuta, inca de la prima sa atestare documentara, sub forma de targ.
Timisoreni
Portal al orasului Timisoara ce contine: stiri si informatii, galerie de imagini, anunturi, evenimente, locatii, magazin online, forum.


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap