Afaceri si Finante


Afaceri si Finante ( 615 )

Firme care opereaza in domeniul Afacerilor si a Finantelor.
Discounter.ro - Tot ce iti doresti la cele mai mici preturi!
Discounter.ro este #1 portal de discount din Romānia. Cu ajutorul nostru gasesti cele mai bune oferte, cele mai mari discounturi si reduceri la tot ce-ti doresti, indiferent de orasul īn care te afli: de la restaurante si baruri, pāna la cursuri de specializare, bilete de avion sau cabinete si centre medicale. Pentru a te bucura de toate aceste discounturi, nu trebuie decāt sa te īnregistrezi, īti alegi oferta care te intereseaza, printezi cuponul si īl prezinti firmei respective. DISCOUNTER.ro – reduceri, discounturi, promotii si cadouri la tot ce-ti doresti!
producator de lumanari
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu ,compania vinde din stoc sau confectioneaza la comanda respectand sugestiile clientilor sai,toata gama de lumanari de nunta (cununie) cu sau fara tija interioara,lumanari de botez ,lumanari decorative simple cilindrice de orice culoare sau dimensiuni .
Case lemn
Case din lemn,vile,case de vacanta,pensiuni turistice,mansarde,garaje,foisoare de gradina,etc. Sc Pinus Construct , Tirgu neamt executa dupa proiecte autorizate ale clientilor constructii din lemn.
Servicii de evidenta contabila pentru firmele din Tg-Jiu si din Judetul Gorj
Sunteti o societate comerciala noua si nu va descurcati in ceea ce priveste reglementarile contabile in vigoare, nu stiti ce declaratii trebuie depuse si mai ales unde. Apelati la noi. Suport tehnic non-stop.
KLUCSTO - comert cu utilaje, echipamente si piese de schimb
S.C. KLUCSTO Mineral Processing S.R.L. este o societate cu capital mixt romano-german, specializata in comertul cu utilaje, echipamente si piese de schimb (noi sau second hand) destinate carierelor de piatra, constructiilor civile , drumuri si poduri.
ARTICOLE TEHNICE DIN CAUCIUC
SC IKOSAR SRL,Sediul Timisesti,jud. Neamt,Tel/fax:0233/787041, Mobil:0744/518837,produce: - benzi transportoare: normale,inchise,deschise,cu racleti,cu racleti si velkant - benzi(curele)pentru elevatoare - curele late de transmisie - covoare din cauciuc simple si electroizolante -garnituri:plane,garnituri pentru schimbatoare de caldura cu placi,degete deplumatoare,bile etc - cuplaje elastice - cauciucare roti,tamburi,volante -asimilam produse dupa schita sau model
Voinics Business
Portal de afaceri B2B ce contine un catalog de firme, oportunitati de afaceri, e-catalog si alte servicii practice.
Constructii case de lemn
CONSTRUCTII CASE DE LEMN : SC CONSTRUCT executa case de lemn tip Canada din panouri prefabricate. Garantie minima 50 de ani. Detalii la www.constructia.ro sectiunea Oferte Case si Vile sau la tel. 0742 126 100
Parteneriate
Pe site gasiti lista cu firme sortate pe domenii, lichidari de stocuri, angajari, oportunitati de afaceri, etc
detector-radar
SC Bit Electronic, importator direct detectoare radar si accesorii auto, vinde prin magazinul propriu si livreaza in tara detectoare radar si accesorii auto. Va invitam sa ne contactati pentru oferta noastra


 
Sibiu.Info.Ro 2019

HostVision CityMaps ABC Domenii SiteMap